Sturen op data met de Open Care Connect Service Portal

Alleen datagedreven organisaties kunnen zich aanpassen aan toekomstige veranderingen. Elke zorgorganisatie heeft daarom behoefte aan data gepresenteerd als interpreteerbare informatie. Zij kunnen daarmee het effect van verandering meten, werkprocessen verbeteren en de dienstverlening optimaliseren. Goed nieuws: dit kan binnen de Open Care Connect Service Portal.

De Service Portal is onderdeel van het Open Care Connect ecosysteem. De portal helpt zorgorganisaties gegevens zo te structureren dat interpreteerbare informatie ontstaat. De Service Portal presenteert deze informatie in relevante Business Intelligence-rapportages. De rapportages bieden inzicht en helpen organisaties te innoveren en digitaal te transformeren, op basis van inhoud en feiten.

Waardevolle data om op te sturen

De BI-rapportages vervangen op termijn de rapportages die gebruikers van CQ-Net Live nu zien. Binnen de Service Portal zullen de rapportages meer en betere inzichten geven. Zoals rapportages over de diverse typen alarmen en technische rapportages om specifieke problemen op te lossen.

De Service Portal genereert ook real-time data over de kosten, de bezetting en de prestaties van individuele medewerkers. Voorwaarde is wel dat organisaties in CQ-Net Live werken met accounts per medewerker. Duur? Welnee. Dankzij het ‘pay per use’-model betalen organisaties slechts voor het daadwerkelijke gebruik per uur per medewerker. Daardoor hoeven organisaties niet langer uit kostenoverweging te werken met accounts per team of afdeling.

Lees hier meer over de Open Care Connect Service Portal >>

Service Portal voor zorgorganisaties - Open Care Connect

Deel dit bericht

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Gerelateerde berichten

Ecosysteem

Nieuw: API voor koppelingen met CQ-Net Server en CQ-Net Live

Organisaties die succesvol digitaal transformeren, nemen een belangrijke voorsprong op de concurrentie. Dat geldt ook voor zorgorganisaties. Maar hoe koppel je al die verschillende systemen nu slim aan elkaar, zodat een geautomatiseerde oplossing ontstaat voor informatie-uitwisseling? Daarvoor ontwikkelden we een application programming interface, oftewel: API.

Lees verder »
SIP-Service voor betaalbare zorg - Open Care Connect
Ecosysteem

Nieuw! SIP-Service voor betaalbare zorg

Goede zorg moet betrouwbaar én betaalbaar zijn. Daarom introduceren we Open Care Connect SIP-Service. Hiermee behalen zorgorganisaties flinke besparingen bij het gebruik van SIP-accounts. Deze accounts zijn onder meer noodzakelijk voor de zorgalarmering via internet. Het SIP-protocol wordt gebruikt om te bellen over internet. Dit protocol is onder meer nodig voor de zorgalarmering via CQ-Net Server. Hierbij wordt doorgaans een SIP-server gebruikt. Deze server heeft onderhoud, licenties en regelmatig updates nodig. Na verloop van tijd is de server toe aan vervanging. Forse investeringen die nu niet meer per se nodig

Lees verder »