Service Portal voor zorgorganisaties

Heeft u behoefte aan waardevolle data om op te sturen? En wilt u werkprocessen vereenvoudigen en optimaliseren? Ook úw organisatie verzamelt een schat aan data. Door deze data veilig op te slaan en goed te structureren ontstaat interpreteerbare informatie. Die kunt u inzetten als instrument om het effect van veranderingen te meten en bij te sturen. Dit heet: Business Intelligence (BI). De OCC | Service Portal wordt dé centrale plek voor alle relevante informatie en voor effectief onderhoud van het Open Care Connect platform. De Portal is er voor zowel zorgorganisaties als OCC | Implementation Partners. De OCC | Service Portal is onderdeel van het concept Open Care Connect.

Nu beschikbaar voor OCC | Implementation Partners

Als OCC | Implementation Partner kunt u nu al in de Service Portal terecht voor het monitoren van de werking van afzonderlijke software en apparaten en van de netwerkdekking. U genereert BI-rapporten en andere rapporten als facturatierapporten, rapportages voor de SWAS-administratie en rapportages over openstaande orders en actuele levertijden. Medewerkers aan wie het rapport is toegewezen, kunnen prijslijsten bekijken via de OCC | Service Portal. Bij prijswijzingen krijgen ze een mail. Prijswijzigingen worden uiteraard vooraf aangekondigd.

Waardevol voor zorgorganisaties

We werken eraan dat relevante rapporten ook inzichtelijk worden voor zorgorganisaties. De OCC | Service Portal helpt uw zorgorganisatie met relevante BI-rapportages die inzicht bieden. Die vervangen op termijn de rapportages die u nu ziet in het cloudplatform CQ-Net Live. In de Service Portal zullen de rapportages meer en betere inzichten geven. Op basis hiervan verbetert u uw dienstverlening. Uw medewerkers kunnen in de In de Service Portal handleidingen raadplegen. Ook kunnen ze hier een account aanvragen voor het repair center. Hierna kunnen zij reparaties aanvragen en garantieaanvragen inschieten. Zo kunt u als zorgorganisatie heel efficiënt online een reparatie aanvragen van een apparaat. Uw medewerkers krijgen toegang tot de informatie die van belang is voor hun functie.

In overleg kunnen we specifieke rapporten opstellen. Neem contact op over de mogelijkheden

Statistieken per medewerker dankzij ‘pay per use’

Wilt u statistieken per medewerker? Dat kan als u werkt in CQ-Net Live met een account per medewerker. Dankzij het ‘pay-per-use-per-month’-model betaalt een zorgorganisatie voor het daadwerkelijke gebruik per maand per medewerker. Op termijn wordt dit zelfs een ‘pay-per-use-per-hour’-model. Dan liggen de kosten nog meer in de buurt van het daadwerkelijke gebruik.

Zorgorganisaties hoeven dus niet uit kostenoverweging te werken met accounts per team of afdeling binnen CQ-Net Live. Bovendien: hoe meer persoonlijke accounts, hoe beter u – real-time! – inzicht hebt in de kosten per medewerker, project en organisatie. Op termijn krijgen zorgorganisaties ook real-time inzicht in de bezetting en prestaties van medewerkers met specifieke functies. Kortom: betere data om organisatieverbeteringen door te voeren.

In ontwikkeling! Open Care Connect Academy

Eurocom blijft de OCC | Service Portal verder ontwikkelen. Dat doen we in nauwe samenwerking met u als gebruikers. Zo richten we binnen de Portal een ruimte voor u in voor content van domoticafabrikanten, Implementation Partners (zoals installateurs en system integrators) en van zorgorganisaties zelf. We maken filmpjes (om te beginnen ter ondersteuning van de trainingen aan de Implementation Partners). Ook maken we handleidingen over het gebruik van zorgdomotica, het werken met systemen en het leren lezen van rapportages. Dit alles ter ondersteuning van trainingen op locatie of gebruikersinstructies. Ál deze informatie zorgt ervoor dat medewerkers goed kunnen werken met alle toepassingen binnen Open Care Connect.

Profiteer ook van Open Care Service Portal en vraag toegang aan

Wilt u ook aan de slag met de Open Care Service Portal? Steeds meer Open Care Connect Partners en zorgorganisaties werken ermee. Vraag ook toegang aan!