De VeranderMakers podcast
De VeranderMakers podcast

De VeranderMakers Podcast

Hoe kunnen we echt ’t verschil maken in de zorg? Nu én over 10 jaar. Dat kan niet alleen met techniek. We hebben VeranderMakers nodig. Mensen die zich met hun visie, drijfveren en expertise in zetten voor de zorg. Die inzien dat je met samenwerken veel meer bereikt. Ze gaan graag tegen de stroom in om écht impact te maken op het leven van cliënten en zorgprofessionals.

Dat levert mooie en unieke verhalen op. In de VeranderMakers Podcast gaat Tom van ’t Hek (radiopresentator, oud-huisarts en hockeycoach) in gesprek met VeranderMakers vanuit allerlei disciplines in de zorg. Zij delen hun persoonlijke drijfveren en visie over hoe het anders kan én moet.

We spreken o.a. de directeur van een grote zorgorganisatie, een Project Manager bij een Healthcare Techbedrijf en een Zorg/Locatie Manager uit de regio Rotterdam. En nog vele anderen.
Beluister de nieuwste aflevering hieronder!

Beluister de aflevering hier:

Podcast Pieter van Weijen
Aflevering Astrid
Rop Spanjaard

Samenvatting podcast met Rop Spanjaard

“Het mooist is als de cliënt niets merkt”

“Als zorgorganisatie kan je het niet meer alleen. Je moet samenwerken. Bij Laurens doen we dit door marktpartijen aan elkaar te koppelen die denken vanuit de zorg. Samen willen we de vraagstukken die leven écht oplossen. Het mooist is als de cliënt daar niets van merkt.”

Samenwerken in de zorg

Deze podcast is een initiatief van Open Care Connect. De samenwerkingsmethodiek die gelijkgestemde mensen en partijen verenigt en verbindt. Met behulp van vooruitgedachte techniek maken we écht impact op het werk en leven van zorgmedewerkers en cliënten. Hiermee faciliteren we de slimme leefomgeving voor cliënten en bewoners en de slimme werkomgeving voor zorgprofessionals.