Eevi - de zorgapp

Alles voor het primaire zorgproces in één app

Één app met alle actuele informatie om te zorgen, samen te werken en te communiceren. Ontmoet Eevi, de slimme werkplek voor zorgprofessionals in de thuiszorg, VPT en verpleeghuiszorg. De app zet alles in één overzicht, geeft realtime informatie door en creëert meer tijd en ademruimte op de werkvloer. Zorgprofessionals krijgen hiermee meer ruimte om te zorgen. En de zorgmanager krijgt meer inzicht in knelpunten in het (zorg)proces en de werkdruk. 

Optimale ondersteuning voor zorgprofessionals

De app ondersteunt het totale primaire werkproces van de zorgprofessional. Niet met continu allerlei bliepjes en vibraties, maar met relevante notificaties over de huidige status van de eigen cliënten. Zorgprofessionals zien waar de cliënt is. In bed of eruit. Op de kamer, het toilet of dwalend op de gang. Ze zien ook waar de collega’s nú zijn en kunnen met hen communiceren. Alleen als het ertoe doet, ontvangen ze alarmen.  

Real-time informatie over cliënten

De grote kracht van de app is dat zorgprofessionals real-time informatie krijgen over hun eigen cliënten. Ontvang data van álle cliënten op de locatie of alleen data van cliënten met bijvoorbeeld COPD. Die data halen we uit diverse systemen en sensoren zoals in- en uit-bed detectie, geluidsensoren en Leefcirkels. Ook stille ontruiming loopt via de app. 

Houd het overzicht

Dankzij het duidelijke en logische ontwerp houden zorgprofessionals probleemloos het overzicht. De app geeft toegang tot de kamer of woning van de cliënt. De volgende stap is dat zorgprofessionals in de app het rooster van de geplande zorg kunnen inzien. Zo blijven we de app doorontwikkelen. Wat blijft is de eenvoud, overzichtelijkheid en gebruiksgemak. 

persoonlijke aandacht met eevi

Organisatie-overschrijdend werken

De app maakt organisatie-overschrijdend werken makkelijker. Intramuraal en extramuraal. En tussen bijvoorbeeld verzorgenden, verpleegkundigen, specialisten ouderengeneeskunde en revalidatieartsen. Eevi is voorbereid voor samenwerkingen met onder meer huisartsen, laboratoria, mantelzorgers en vrijwilligers. 

Inspiratiesessie

Wil je meer weten over hoe de app precies werkt en wat de slimme werkplek voor zorgprofessionals kan betekenen voor jouw organisatie? Neem contact met ons op voor een inspiratiesessie!