Sturen op data met de Open Care Connect Service Portal

Alleen datagedreven organisaties kunnen zich aanpassen aan toekomstige veranderingen. Elke zorgorganisatie heeft daarom behoefte aan data gepresenteerd als interpreteerbare informatie. Zij kunnen daarmee het effect van verandering meten, werkprocessen verbeteren en de dienstverlening optimaliseren. Goed nieuws: dit kan binnen de Open Care Connect Service Portal.

De Service Portal is onderdeel van het Open Care Connect ecosysteem. De portal helpt zorgorganisaties gegevens zo te structureren dat interpreteerbare informatie ontstaat. De Service Portal presenteert deze informatie in relevante Business Intelligence-rapportages. De rapportages bieden inzicht en helpen organisaties te innoveren en digitaal te transformeren, op basis van inhoud en feiten.

Waardevolle data om op te sturen

De BI-rapportages vervangen op termijn de rapportages die gebruikers van CQ-Net Live nu zien. Binnen de Service Portal zullen de rapportages meer en betere inzichten geven. Zoals rapportages over de diverse typen alarmen en technische rapportages om specifieke problemen op te lossen.

De Service Portal genereert ook real-time data over de kosten, de bezetting en de prestaties van individuele medewerkers. Voorwaarde is wel dat organisaties in CQ-Net Live werken met accounts per medewerker. Duur? Welnee. Dankzij het ‘pay per use’-model betalen organisaties slechts voor het daadwerkelijke gebruik per uur per medewerker. Daardoor hoeven organisaties niet langer uit kostenoverweging te werken met accounts per team of afdeling.

Lees hier meer over de Open Care Connect Service Portal >>

Deel dit bericht

LinkedIn
Twitter
Facebook
WhatsApp
Service Portal voor zorgorganisaties - Open Care Connect

Ontvang onze gratis whitepaper

'Zorgtechnologie & Wet zorg en dwang'

Gerelateerde berichten

Meer weten over Open Care Connect?

Wij ondersteunen zorgorganisaties optimaal bij digitale transformatie. Volg ons en leer meer over onze oplossingen, partners en het ecosysteem.

Met het invullen van je gegevens ga je akkoord met ons Privacystatement. Je kan je op elk moment uitschrijven.