Corona Triage Tool

Test zorgprofessionals en cliënten met de Corona Triage Tool

Vermoedt u dat een cliënt of een collega is besmet met het coronavirus COVID-19? Dan wilt u snel en efficiënt een eerste triage kunnen uitvoeren. Dit kan met de Corona Triage Tool die Eurocom Group aanbiedt in samenwerking met onze Open Care Connect Partner Ecare. Het gaat om een online vragenlijst die u kunt afnemen via desktop, tablet of smartphone. Om snel en ook onderweg een triage te kunnen uitvoeren, is ook onze CQ-Mobile app uitgebreid met deze tool (op dit moment alleen voor Android telefoons beschikbaar).

Anonieme vragenlijst

De Corona Triage Tool is ontwikkeld op basis van het instructiefilmpje van het kaderhuisartsen spoedzorg. Met een specifieke set vragen brengt u snel de symptomen van COVID-19 in kaart. De uitkomst van de triage tool kunt u vervolgens via een speciale code delen met andere zorgverleners. Zo heeft iedereen dezelfde informatie zonder gebruik van een specifieke app of tool. Het gaat om een anonieme vragenlijst. Alle data wordt dus volledig anoniem opgeslagen en er worden geen persoonsgegevens verwerkt.

Vermoedens? Contact een huisarts of specialist of voer een corona test uit

Vertoont de cliënt inderdaad symptomen die horen bij het coronavirus? Bespreek dit dan met een huisarts of een specialist. Samen kan worden bepaald welke maatregelen nodig zijn. Op basis van de uitkomsten van de tool kan bijvoorbeeld worden besloten om de coronatest uit te voeren.

Start hier de Corona Triage Tool

Wilt u graag meer duidelijkheid over een eventuele besmetting met het coronavirus bij een cliënt of collega?

Werkt u met CQ-Mobile van Eurocom Group? Dan kunt u vanaf nu niet alleen de standaard toolkit voor alarmering, toegangscontrole en communicatie gebruiken maar ook direct de Corona Triage Tool starten (op dit moment alleen voor Android telefoons beschikbaar). Eurocom kan hiervoor extra gebruikers voor u aanmaken binnen CQ-Mobile.

Meer weten over Open Care Connect?

Wij ondersteunen zorgorganisaties optimaal bij digitale transformatie. Volg ons en leer meer over onze oplossingen, partners en het ecosysteem.

Met het invullen van je e-mailadres ga je akkoord met ons Privacystatement. Je kan je op elk moment uitschrijven.