Zorgorganisatie wordt Open Care Connect Partner

ZZG zorggroep en Eurocom Group gaan samen innoveren

ZZG zorggroep is Open Care Connect Partner geworden. Op 24 oktober jl. ondertekenden de Gelderse zorgorganisatie en Eurocom Group hiertoe de partnerovereenkomst. De intentieverklaring geldt voor drie jaar.

De intentieverklaring houdt in dat ZZG zorggroep en Eurocom Group samen de uitdagingen en de eventuele problemen bespreken. Op basis daarvan ontwikkelen ze samen innovatieve oplossingen voor de zorg, op basis van het concept Open Care Connect.

Uniform platform voor betere samenwerking

De samenwerking kwam tot stand omdat ZZG zorggroep werkt met systemen van verschillende leveranciers. De organisatie wil graag toe naar één uniform platform om bestaande én nieuwe puntoplossingen te kunnen verbinden met zorgprofessionals en cliënten. Op het Open Care Connect-softwareplatform kunnen ook de partners in de regio aansluiten. Dit alles verbetert de samenwerking rondom de cliënt. Voor medewerkers wordt het makkelijker om op andere locaties te werken. Het softwareplatform binnen Open Care Connect stelt de organisatie ook in staat om de technologie specifiek te laten aansluiten op de zorgvraag van de individuele bewoner. Drie locaties zijn nu over op het Open Care Connect-softwareplatform.

Over ZZG Zorggroep

ZZG zorggroep is een zorgorganisatie in Nijmegen en omgeving die zorg en ondersteuning biedt aan mensen met lichamelijke achteruitgang en mensen met dementie. De organisatie biedt zorg thuis, zorg in een van de circa 25 woonlocaties in diverse gemeenten en revalidatie in het Herstelcentrum in Groesbeek.

Deel dit bericht

LinkedIn
Twitter
Facebook
WhatsApp

Ontvang onze gratis whitepaper

'Zorgtechnologie & Wet zorg en dwang'

Gerelateerde berichten

Meer weten over Open Care Connect?

Wij ondersteunen zorgorganisaties optimaal bij digitale transformatie. Volg ons en leer meer over onze oplossingen, partners en het ecosysteem.

Met het invullen van je gegevens ga je akkoord met ons Privacystatement. Je kan je op elk moment uitschrijven.