Onmisbaar voor Implementatie Partners en zorgorganisaties

Open Care Service Portal: Dé plek voor datagedreven Healthcare

Met de Open Care Service Portal maken partners en zorgorganisaties maximaal gebruik van de producten en diensten van het Open Care Connect ecosysteem. Dit is dé centrale plek voor datagedreven Healthcare, het optimaliseren van zorgprocessen en het ondersteunen van de processen voor beheer, support, logistiek en administratie. Inmiddels hebben al veel medewerkers van Implementatie Partners en enkele zorgorganisaties toegang tot de portal. Heeft u ook interesse? Vraag ook toegang aan!

De Service Portal is onderdeel van het Open Care Connect ecosysteem. De Portal wordt beschikbaar gesteld voor zorgorganisaties en Implementatie Partners. Uiteindelijk kunnen alle leden van het ecosysteem ervan gebruikmaken, dus ook Technology Partners, zorgprofessionals, mantelzorgers, vrijwilligers en consumenten. De Open Care Service Portal kent bij de introductie drie functies: Business Intelligence (BI), Media en het Repair Center:

Business Intelligence

Afhankelijk van uw rol binnen uw eigen organisatie wijst de beheerder van de Open Care Service Portal u één of meerdere rapporten of tools toe. Deze tools zijn specifiek gemaakt om bepaalde activiteiten beter, sneller en eenvoudiger te kunnen uitvoeren. U kunt hierbij denken aan: het eenvoudig factureren van CQ-Net Live diensten aan klanten, zelfstandig levertijden van orders bekijken en de kwaliteit van het mobiele netwerk onderzoeken. En bijvoorbeeld ook een overzicht van de complete installed base en het gebruik van een specifiek zorgsysteem op een bepaalde afdeling. Al deze informatie is voortaan in te zien op de Open Care Service Portal onder ‘Business Intelligence’. De BI-rapporten bieden inzicht in de zorgprocessen en dragen bij aan verbetering van de kwaliteit van zorg.

Realtime monitoring van de signaalkwaliteit

Een goede kwaliteit van het mobiele netwerk is belangrijk voor een probleemloze werking van de CQ-5 Alarmzender en andere Internet of Things-oplossingen. Zorgorganisaties kunnen zelf de kwaliteit van het netwerk doorlopend meten met de connectivity tooling in de Open Care Service Portal. Deze tool is beschikbaar onder Business Intelligence. De monitoring vindt plaats op elke CQ-5 Alarmzender. Met de connectivity tooling kan ook vooraf worden bepaald of een Internet-of-Things-oplossing gaat werken doordat het mobiele netwerk wordt gemonitord. Door de connectiviteit van alle CQ-5 alarmzenders te meten en te vergelijken, detecteert u daarnaast direct een defecte alarmzender. Deze continue monitoring van alarmeringsdienstverlening biedt zekerheid over het functioneren van de zenders en zorgt uiteindelijk voor betere kwaliteit van zorg.

Repair Center

Met Open Care Connect begeleiden we organisaties in hun digitale transformatie en de daarmee samenhangende zorginfrastructuur. We denken samen na over nieuwe systemen, upgraden van bestaande systemen en het in standhouden van bestaande systemen (installed base). Zelfs wanneer deze installaties en producten zijn geleverd door diverse fabrikanten en leveranciers. Met het Open Care Repair Center bieden we een complete dienst voor productreparaties van de meest voorkomende systemen op het gebied van alarmering en communicatie in de zorg. In het Repair Center kunt u heel efficiënt online controleren of een apparaat garantie heeft, zien wat de reparatieprocedure is en natuurlijk een reparatie aanmelden. Vervolgens is de reparatie via het portaal eenvoudig te volgen op voortgang. De reparaties worden uitgevoerd door onze partner RS-Benelux, waarbij we samen doorlopende de kwaliteit en het SLA bewaken. Zo houden we de kosten laag en de reparatietijd kort.

Media

Voor wie maximaal rendement wil behalen uit de apparaten en oplossingen binnen het Open Care Connect ecosysteem zijn actuele informatie en kennis onmisbaar. Deze verouderen echter snel. Daarom ontwikkelden we de Media-functie in de Open Care Service Portal. Hierin kunt u terecht voor het raadplegen van bijvoorbeeld whitepapers, handleidingen, how-to-filmpjes en commerciële documenten van de apparaten binnen het ecosysteem. Deze documenten komen niet alleen van Eurocom, maar kunnen ook door Open Care Implementatie Partners beschikbaar gesteld worden. Met de handige zoekfunctie vinden medewerkers snel wat zij nodig hebben. Ze krijgen toegang met hun persoonlijke login. Zo zien ze direct de informatie die is geselecteerd voor hun rol en dus voor hen relevant is. Ook vinden zij via deze functie handige instructiefilms en kunnen zij straks persoonlijke e-trainingen volgen om de kennis up-to-date te houden. Het gaat altijd om de laatste versies van documenten. Belangrijk, want producten en diensten krijgen steeds sneller nieuwe functies en updates. Zo borgen we samen dat de juiste kennis en kunde samenkomen op het juiste moment, ook in geval van ziekteverzuim en personeelswisselingen!

Nóg meer rapporten en functionaliteiten

We blijven de Open Care Service Portal verder ontwikkelen en verbeteren. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met onze Implementatie Partners en zorgorganisaties. We horen graag welke rapporten, functionaliteiten of andere zaken u graag terugziet in de portal. Samen komen we tot een betere dienstverlening voor de zorg. Feedback kunnen we verwerken in volgende versies van de portal. De komende release bevat sowieso deze 10 rapporten: CQ-5 Connectivity Tooling, CQ-Net Live Facturatie, SWAS Facturatie, Openstaande orders & levertijden, CQ-Mobile Connectivity Tooling, Garantie & Support check, Open Care Connect Basic Logging, Prijslijsten en OCC User Overview.

De rapportages in Open Care Service Portal vervangen de huidige rapportages in CQ-Net Live. De Portal bevat zowel standaard als premium rapporten. Standaard rapporten zijn beschikbaar voor alle professionals binnen CQ-Net Live. Een premium-licentie biedt toegang tot premium-rapporten.

Deel dit bericht

LinkedIn
Twitter
Facebook
WhatsApp
Open Care Service Portal

Ontvang onze gratis whitepaper

'Zorgtechnologie & Wet zorg en dwang'

Gerelateerde berichten

Meer weten over Open Care Connect?

Wij ondersteunen zorgorganisaties optimaal bij digitale transformatie. Volg ons en leer meer over onze oplossingen, partners en het ecosysteem.

Met het invullen van je gegevens ga je akkoord met ons Privacystatement. Je kan je op elk moment uitschrijven.