Repair Center, onderdeel van de Open Care Service Portal

Eén loket voor garantieafhandeling en productreparaties

Zorgorganisaties die te maken krijgen met een defect apparaat voor alarmering of communicatie, kunnen dit ter reparatie aanbieden bij het Open Care Repair Center als onderdeel van de Open Care Service Portal van Eurocom Group. Ook als dit product niet van Eurocom Group is, maar van een andere fabrikant. Achter de schermen zorgt RS Benelux BV voor de adequate afhandeling.

Eén loket dus voor garantieafhandeling en productreparaties van de meest voorkomende systemen op het gebied van alarmering en communicatie in de zorg. Eurocom Group zet hiermee een nieuwe stap in de ontwikkeling van Open Care Connect als meest gebruiksvriendelijke platform op de zorgmarkt.

Reparatieverzoek indienen

Siem Stapel, manager van RS Benelux: “Klanten van Open Care Connect kunnen bij het Repair Center terecht met producten die gelijk bij levering een defect vertonen (dead on arrival), producten die binnen de garantietermijn vallen en producten waarvan de garantietermijn is verstreken. De klant kan via de portal online controleren of het apparaat garantie heeft. Vervolgens kan hij een reparatieverzoek indienen, waarna een RMA-nummer (Retourneren met Autorisatie) wordt aangemaakt. Wij houden in de gaten of we het product daadwerkelijk ontvangen. Door ons online platform kan een pakket in principe niet kwijtraken. Afhankelijk van het product en de garantiebepalingen regelen wij het achter de schermen met de fabrikant, we sturen een vervangend product of óf we repareren het product. De klant heeft daar verder geen omkijken naar.”

Overzicht van producten

De klant blijft continu op de hoogte van het proces kan daarvan ook e-mails krijgen. Siem: “Bijvoorbeeld van de ontvangstbevestiging en de garantietoekenning, als het product is gerepareerd, als een vervangend product wordt toegekend en als we het gerepareerde of vervangende product hebben verzonden. De portal biedt een totaaloverzicht van alle producten die in reparatie zijn en zijn geweest. Dat is vooral handig voor grotere organisaties met meerdere locaties en meerdere technisch medewerkers en facilitair medewerkers die allemaal zelf producten kunnen aanmelden.”

Over RS Benelux

RS Benelux is Open Care Connect Partner. Het bedrijf is specialist in het repareren van producten uit de telecom- en de zorgbranche. RS Benelux werkt voor tal van vooraanstaande fabrikanten in deze sectoren en beschikt vaak over nieuwe originele onderdelen en behuizingen. Gebruikers van Open Care Connect kunnen vertrouwen op een klantvriendelijke service en een korte doorlooptijd van de reparatie of vervanging. “In principe sturen wij het product binnen 5 werkdagen retour”, aldus Siem.

Deel dit bericht

LinkedIn
Twitter
Facebook
WhatsApp
Repair Center

Ontvang onze gratis whitepaper

'Zorgtechnologie & Wet zorg en dwang'

Gerelateerde berichten

Meer weten over Open Care Connect?

Wij ondersteunen zorgorganisaties optimaal bij digitale transformatie. Volg ons en leer meer over onze oplossingen, partners en het ecosysteem.

Met het invullen van je gegevens ga je akkoord met ons Privacystatement. Je kan je op elk moment uitschrijven.