Open Care Connect ‘velkommen’ in Scandinavië

Trots en verheugd zijn we. Want onlangs is het bedrijf OneCo Technologies een Open Care Service Provider-overeenkomst aangegaan met Eurocom Group. Dit geeft OneCo het recht om Open Care Connect te exploiteren op de Scandinavische markten. Velkommen!

OneCo Technology werkt al langere tijd samen met Eurocom Group. Het bedrijf is dus goed bekend met het Open Care Connect ecosysteem. En met de mogelijkheden die dit open systeem heeft voor de Scandinavische markt. Ingar Evjen, Business Developer bij OneCo: “Wij streven altijd naar kwaliteit en toegevoegde waarde voor onze klanten en hun gebruikers. Daarbij past dus uitstekend de exploitatie van een platform waarop producten en diensten van verschillende fabrikanten kunnen worden aangesloten en gekoppeld.”

“We kunnen niet wachten”
OneCo Technologies heeft meer dan 20 jaar ervaring met welzijnstechnologie. Ingar Evjen: “We kunnen niet wachten om nieuwe en bestaande technologie samen te brengen in één ecosysteem. Want het biedt zorgorganisaties de mogelijkheid om geleidelijk de overstap te maken naar volledig gedigitaliseerde oplossingen. En het systeem maakt het gemakkelijk om nieuwe technologieën te integreren zodra deze beschikbaar komen. Waardevol voor onze klanten zijn ook het gecentraliseerd beheer en het gebruik van één platform en één mobiele app binnen dit ecosysteem.”

Gemeente Giske
Samen met de gemeente Giske heeft OneCo een mooie film gemaakt over hoe ze de oplossing van Open Care Connect willen integreren in Giske. De eerste stappen voor het concretiseren van deze oplossing zijn in volle gang. Bekijk hier de film.

Over OneCo Technologies
OneCo Technologies is een gerenommeerd technologiebedrijf op de Noorse markt. Het bedrijf heeft 260 medewerkers op meerdere locaties verspreid over Noorwegen en Zweden. OneCo Technologies heeft een omzet van NOK 500 miljoen. De activiteiten zijn gericht op alles-in-één communicatie-oplossingen, samenwerkings- en contactcentrumoplossingen, beveiliging, telecommunicatienetwerken en welzijnstechnologie.

Deel dit bericht

LinkedIn
Twitter
Facebook
WhatsApp

Ontvang onze gratis whitepaper

'Zorgtechnologie & Wet zorg en dwang'

Gerelateerde berichten

Meer weten over Open Care Connect?

Wij ondersteunen zorgorganisaties optimaal bij digitale transformatie. Volg ons en leer meer over onze oplossingen, partners en het ecosysteem.

Met het invullen van je gegevens ga je akkoord met ons Privacystatement. Je kan je op elk moment uitschrijven.