CT2 van Curatech gekoppeld binnen Open Care Connect 

Curatech is al meer dan 15 jaar fabrikant en ontwikkelaar van personenalarmering. Met diverse producten is dit bedrijf actief in de thuiszorg en in ziekenhuizen, zorginstellingen en wooncomplexen. De ervaren productontwikkelaars van Curatech ontwikkelen en produceren producten in eigen huis. Ze bedienen hiermee zorgorganisaties in heel Nederland.

Vanaf januari 2019 is Curatech een Technology Partner van Open Care Connect en wordt het alarmtoestel CT2 gekoppeld aan CQ-Net Live. Dit is het cloudplatform binnen Open Care Connect. Met de CT2-personenalarmering beoogt Curatech langdurig zieken en ouderen langer onafhankelijk thuis te kunnen laten wonen. Het is een veelzijdig alarmtoestel dat in combinatie met diverse randapparaten de (draadloze) alarmmeldingen van de cliënt verwerkt via gsm, internet of een analoge aansluiting.

Alarmafhandeling op de CT2 bij zorgorganisatie Waardeburgh en Talent

Binnen Open Care Connect wordt onder meer gebruik gemaakt van de systemen CQ-Net Live en CQ-Mobile. Stichting Waardeburgh en Talent gaan deze systemen inzetten in combinatie met de CT2 van Curatech. Alarmering met de CT2 vindt plaats via de cloud (CQ-Net Live), waarbij de afhandeling op een mobiel device (CQ-Mobile) gebeurt. De CT2 wordt direct bij Curatech ingekocht. De installatie wordt uitgevoerd door de zorgorganisaties zelf.

Technology Partner

Toonaangevende fabrikanten in binnen- en buitenland sluiten zich aan bij Open Care Connect. Zij vinden het belangrijk dat alle technologieën die een zorgorganisatie gebruikt, passen binnen één ecosysteem. Een systeem dat centraal wordt beheerd en waarbij medewerkers met één mobiele app werken.

Deel dit bericht

LinkedIn
Twitter
Facebook
WhatsApp
CT2 Curatech binnen Open Care Connect

Ontvang onze gratis whitepaper

'Zorgtechnologie & Wet zorg en dwang'

Gerelateerde berichten

Meer weten over Open Care Connect?

Wij ondersteunen zorgorganisaties optimaal bij digitale transformatie. Volg ons en leer meer over onze oplossingen, partners en het ecosysteem.

Met het invullen van je gegevens ga je akkoord met ons Privacystatement. Je kan je op elk moment uitschrijven.