Overzichtelijke app biedt optimale technische ondersteuning voor zorgprofessionals

Nieuw! Alles voor het primaire zorgproces in één intuïtieve app

We vragen nogal veel van zorgprofessionals tegenwoordig. Naast werkdruk is techniek vaak een hekel punt. Zorgtechnologie zou er moeten zijn om medewerkers te ontlasten. Maar in de praktijk zijn technische processen en toepassingen niet goed op elkaar afgestemd en kost het juist meer tijd en gedoe. Techniek wordt (te) vaak gezien als oplossing voor een toenemend tekort van zorgpersoneel. Maar gaan meer devices, meer apps en meer platformen écht helpen? Het levert eerder extra werk en ook stress op. Met Open Care Connect zetten we techniek in op een wijze dat het wel werkt.

Wij lanceren daarom de zorg-app van de toekomst. Voor optimale ondersteuning van het totale primaire zorgproces. Niet alleen maar met allerlei alarmen, maar met real-time informatie over de status van omgevingen, cliënten en bewoners en collega’s. Ook de communicatie wordt een stuk makkelijker, met de cliënt zelf, zorgcollega’s en de mensen om hen heen.

Met Eevi creëren we één slimme werkplek waar je als zorgprofessional álles vindt wat je nodig hebt voor je werk. Eevi bestaat o.a. uit een service portal én een real-time proces-app waarin alle informatie samenkomt die je nodig hebt om te zorgen, samen te werken en te communiceren.

Houd het overzicht

Dankzij het intuïtieve ontwerp van de app houd je probleemloos het overzicht en zie je alleen wat belangrijk is voor de betreffende dienst. Daarmee voelt de app als een extra collega. Bij inloggen kies je de werkplek voor die dag. De app toont dan de tabbladen en real-time informatie van cliënten en locaties die op dat moment relevant zijn. Daarna kies je uit drie tabbladen: je wilt álle alarmen zien van de specifieke locatie (tab 1) of een specifiek dashboard van alle cliënten (tab 2). Via de derde tab ‘Toegang’ kan je deuren openen. Je ziet alleen de tabs die belangrijk zijn voor jouw werkomgeving en proces. Op termijn komen er meer tabs bij. Houd dus zeker alle ontwikkelingen in de gaten!

Real-time informatie

De grote kracht van Eevi is dat je als zorgprofessional real-time informatie krijgt over cliënten en bewoners in een bepaald gebied (thuis of in een verpleeghuis) o.b.v. een profiel, bijvoorbeeld personenalarmering of COPD. Zo kan de zorgprofessional data ontvangen van alle cliënten binnen haar dienst óf alleen data van cliënten met bijvoorbeeld COPD. Je krijgt geen alarm als iemand uit bed komt of de deur opent, maar een statuswijziging. Tenzij je dit zelf zo hebt ingesteld. Dit betekent: geen onnodige bliepjes, piepjes, appberichtjes en sms’jes meer.

Je krijgt dus alleen een actieve melding als je dit zelf zo hebt ingesteld, als de cliënt zelf alarm maakt en bij een brandalarm (prio 1). Op basis van de cliëntinformatie op het scherm, besluit de zorgmedewerker welke actie ondernomen wordt. Je kan een audio-verbinding maken met de cliënt, er direct op afgaan of een collega langs sturen van wie je dankzij de app weet dat die in de buurt is. Je kan de cliënt ook bellen op de eigen telefoon via Eevi, waarvan je ziet dat die is opgeladen. Ga je naar het appartement van de client, dan open je de deur met de app.

Organisatie-overschrijdend werken

Je ziet in de app ook met wie je in het team samenwerkt. Daarbij laat Eevi grenzen tussen intramuraal en extramuraal en thuiszorg, verpleeghuiszorg en VPT-zorg vervagen. Met de app zijn zorgorganisaties en zorgprofessionals klaar om organisatie-overschrijdend te werken, in de keten en in de regio. De app maakt samenwerking mogelijk tussen bijvoorbeeld verzorgenden, verpleegkundigen, specialisten ouderengeneeskunde en revalidatieartsen. De app is al voorbereid voor samenwerkingen met onder meer huisartsen, mantelzorgers en vrijwilligers.

Volop in ontwikkeling

Stap voor stap breiden we de functionaliteit van de app uit. Bij de lancering beschikt de zorgprofessional over zorgalarmering, toegangscontrole, monitoring, video-intercom, bereikbaarheid en stille ontruiming. Op termijn voegen we nog meer functies toe, op het gebied van telemonotoring. ECD, persoonsbeveiliging, track & trace en meer. De app is ontwikkeld op basis van 12 jaar kennis en ervaring en voldoet aan de laatste technische, privacy- en veiligheidseisen.

Nieuwsgierig? Vraag een inspiratiesessie aan!

Nieuwsgierig naar de compleet vernieuwde app en wil je weten hoe Eevi – de slimme werkplek voor zorgprofessionals – jouw organisatie kan ondersteunen? Neem contact met ons op voor een inspiratiesessie waarin we laten zien hoe alles precies werkt.

 

Deel dit bericht

LinkedIn
Twitter
Facebook
WhatsApp

Ontvang onze gratis whitepaper

'Zorgtechnologie & Wet zorg en dwang'

Gerelateerde berichten

Meer weten over Open Care Connect?

Wij ondersteunen zorgorganisaties optimaal bij digitale transformatie. Volg ons en leer meer over onze oplossingen, partners en het ecosysteem.

Met het invullen van je gegevens ga je akkoord met ons Privacystatement. Je kan je op elk moment uitschrijven.