Strategische consultancy
voor zorgorganisaties

Waar wil je als zorgorganisatie over vijf tot tien jaar staan? En hoe zorg je dat jouw organisatie nu al klaar is voor de technologie die er nú nog niet is? En voor technologie die er al wel is? Dat vraagt om visie. Op het gebied van zorg én op technologie denkt Eurocom (het bedrijf achter Open Care Connect) als strategisch consultant mee met zorgorganisaties. Je profiteert dan volop van onze kennis en knowhow. Dat brengt je op (out of the box) inzichten waar je zelf misschien niet aan dacht. Inzichten die je verder brengen.

Op die manier haal je maximaal rendement uit de oplossingen van vandaag én morgen. Samen werken we aan de beste oplossingen in de zorg, met ieder zijn toegevoegde waarde. En met als doel: het verbeteren van de kwaliteit van leven en werken.

Jouw strategische sparringpartner

Wil je graag strategisch met ons samenwerken, met als doel om succesvol te innoveren? Dan sluiten we een samenwerkingsovereenkomst af, je wordt OCC | Partner. Vanaf dat moment zijn we jouw strategische sparringpartner. We sparren over vraagstukken en uitdagingen en vernieuwing op het gebied van zorginfrastructuur en eHealth. Of om regionale samenwerking van de grond te krijgen. Dit doen we in sparringsessies en kennis- en innovatiesessies. We stellen eventueel business cases op, inclusief een inventarisatie van de subsidiemogelijkheden en helpen met het opzetten van innovatieplatforms in de regio.

Als OCC | Partner oefen je ook invloed uit op de Eurocom Roadmap: ons strategisch ontwikkelplan voor de toekomst, op basis waarvan we keuzes maken voor de juiste diensten en producten, waarvan jullie organisatie en cliënten weer profiteren.

Strategische consultancy: mét brede zorgkennis

Kortom, we denken strategisch met je mee over de veranderende agenda van jullie organisatie en begeleiden bij technologische vernieuwing. Daarbij kijken we ook naar oplossingen waarvoor misschien geen techniek nodig is.

Welke tendensen zijn er in de markt en binnen jullie organisatie? Welke vormen van zorg leveren jullie, nu en over pakweg 10 jaar? Met wie kun je samenwerken? Hoe zorg je dat je medewerkers blijft binden met de juiste oplossingen? Wat betekenen al deze ontwikkelingen voor het vastgoed en voor de zorginfrastructuur? Welke technologie kunnen we het best behouden? En welke technologie is daarnaast nodig? Vragen waar je misschien zelf het antwoord niet op hebt, maar die wel van meerwaarde zijn voor je organisatie. En vooral ook voor de cliënt, die steeds veeleisender wordt over de vormen van zorg die hij wil afnemen.

Klankbord voor directie en bestuur

Als strategisch partner kijken we veel breder dan naar technologie. Want alles hangt met elkaar samen. En het een heeft invloed op het ander. De zorg en ondersteuning. De huisarts en de diagnostiek. De kennis, ervaring en passie van medewerkers. De woonomgeving. De werkprocessen. En ja, de technologie. Bij Eurocom werken daarom specialisten met kennis van en ervaring in de zorg. Daardoor snappen we de vragen en uitdagingen van jouw organisatie.

Met onze kennis en ervaring zijn we een klankbord voor directie en bestuur. En een onafhankelijke adviseur. Onafhankelijk, omdat we verder kijken dan onze eigen oplossingen. We koppelen je altijd aan de juiste partijen. We adviseren je dus ook over oplossingen van anderen.

Schakel ons in zoals je wilt

Het menu van strategische consultancy is niet in beton gegoten. Integendeel: schakel ons in zoals je wilt. We sparren graag met je over jullie visie op zorg en technologie en adviseren daarover. Ook kunnen we je helpen om een visie te definiëren. En is er nieuwe zorginfrastructuur nodig, dan bekijken we samen zorgvuldig wat jullie organisatie ermee wil doen, nu en in de toekomst. Is het netwerk alleen bedoeld voor alarmering en toegangsbeheer of denken jullie ook na over bijvoorbeeld Internet of Things en eHealth? Belangrijk om te weten, zodat je de uitvraag heel gericht doet. Dit voorkomt ellenlange aanbestedingen én het risico dat je alsnog kiest voor de verkeerde oplossing en de verkeerde partij. We organiseren kennis- en innovatiesessies. Initiëren samenwerkingen met bedrijven die ECD’s leveren. Én we slaan de brug naar diagnostiek en naar de monitoring van de Big-6-aandoeningen.

Word OCC | Partner en profiteer

Voor strategische Consultancy vragen we 4500 euro (ex. btw) per jaar. Je kunt dit bedrag (40 uur) volledig benutten voor advies en consultancy. Ook profiteer je als OCC | Partner dan van deze voordelen: