Thuisalarmering voor goede zorg op afstand met de CQ-5 MK2 alarmzender

Snel thuisalarmering nodig voor cliënten?

In deze coronacrisis geldt: hoe minder contactmomenten, hoe beter. Maar hoe houdt u de kwaliteit van de thuiszorg op peil? Hoe betrekt u de mantelzorg? Hoe werkt u samen met andere organisaties in de regio? Dat is per direct mogelijk met de oplossingen van Open Care Connect | Thuis. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de slimme routering in het platform CQ-Net Live. Bijvoorbeeld naar mantelzorgers of een meldkamer. Dit ontlast de wijkverpleegkundigen. 

Open Care Connect | Thuis

Met Open Care Connect | Thuis kiest voor een totale ontzorging op het gebied van zorginfrastructuur zonder afhankelijk te worden van één partij. Het totale Open Care Connect ecosysteem aan partners staat voor u klaar met slimme op elkaar afgestemde dienstverlening en technologie. Met Open Care Connect | Thuis kunnen we uw alarmering, toegangscontrole en eHealth versneld uitrollen in uw thuiszorg-dienstverlening.

Slim routeren van alarmen en data

Uw medewerkers in het veld hebben een strakke planning. Elke dag opnieuw. Dat kan een hele uitdaging zijn, bijvoorbeeld bij ongeplande zorg. Ook het toegang krijgen tot woningen kan tijdrovend zijn. Bovendien is goede samenwerking in de regio en binnen multidisciplinaire teams cruciaal om de zorg van morgen te leveren. Hoe regelt u dat slim en effectief? Met het Open Care Connect ecosysteem en de verschillende beschikbare puntoplossingen heeft u direct allerlei functionaliteiten. Denk aan alarmering en toegang (slimme sloten) en aan tal van andere oplossingen, zoals leefcirkels en leefstijlmonitoring. Denk ook aan oplossingen die nu nog helemaal niet bestaan. U bepaalt zelf welke functionaliteiten nodig zijn voor uw zorgorganisatie en de individuele cliënt. Met Open Care Connect | Thuis innoveert u stap voor stap volgens de ambities van uw organisatie. Met als doel: toekomstbestendige zorg. 

Open Care Connect heeft als enige platform in Nederland het Ketenkeurmerk voor zowel alarmering als toegangscontrole. Het voldoet daarmee aan de hoogste eisen en de eisen voor vergoeding vanuit de verzekeraars.

CQ-5 MK2 alarmzender

De CQ-5 is de meest complete alarmzender op de markt, voor intramurale én extramurale zorg. We hebben de zender nóg completer gemaakt. Het resultaat: de CQ-5 MK2. De cliënt draagt deze mobiele zender of de bijbehorende afstandsbediening CQ-Remote altijd bij zich. In de woonkamer, in bed en onder de douche. 

De verbeterde ‘track & trace’-functie geeft de exacte positie weer. Binnenshuis via bluetooth-bakens en buitenshuis via GPS. De ‘fencing’-functie waarschuwt zodra de cliënt de ‘veilige zone’ verlaat. De CQ-5 MK2 is via GSM gekoppeld met CQ-Net Live. Dit cloudplatform zorgt voor slimme routering naar de juiste persoon: een mantelzorger, een zorgprofessional of de meldkamer. Prettig als de druk op de zorgprofessionals hoog is. Dankzij een roaming e-sim kiest de alarmzender altijd het beste netwerk. U kunt het gebruik van de sim maandelijks stopzetten met de Open Care Simservice. U koppelt de alarmzender eenvoudig aan CQ-Net Live, zonder kabels en zonder gateway. Het is plug & play.

De CQ-5 MK2 Alarmzender is vanaf 1 mei 2020 op de markt. Bestellen kan nu al.

CQ-5-MK2 Alarmzender

Kies ook voor thuisalarmering van Open Care Connect

Een veilig gevoel voor uw cliënten én uw zorgmedewerkers.