INR@Home eHealth-oplossing voor trombosezorg

Mensen met trombose hebben extra beschermende maatregelen nodig tegen mogelijke besmetting met corona. Want besmetting geeft voor deze groep een significant hogere kans op complicaties. Hoe houdt u als zorgverlener en cliënt toch de vinger aan de pols, terwijl trombosediensten deels zijn gesloten en rechtstreeks contact niet mogelijk is? Dit kan met de INR@Home van Open Care Connect partner Hestia CSC. U bestelt dit thuismeetpakket eenvoudig via onze website. Binnen 48 uur na aanvraag voert u of de cliënt de eerste meting uit.

Oplossing voor cliënten en thuiszorgmedewerkers

INR@Home is een goede eHealth-oplossing voor cliënten en medewerkers van zorgorganisaties die vanwege de coronacrisis beperkte mogelijkheden hebben om INR-bepalingen af te nemen of te laten afnemen. Zowel intramuraal als extramuraal. Dit omdat bijvoorbeeld prikposten deels zijn gesloten. De bloedafnamemedewerkers die wel langskomen, lopen een hoger risico op besmetting én op verdere verspreiding van het coronavirus. Maar er zijn ook cliënten die uit angst voor besmetting momenteel niet worden geprikt. Dit verhoogt bij henzelf het risico op complicaties en daarmee op ziekenhuisopname. Dat laatste is zeker op dit moment niet gewenst.

INR@Home: compleet pakket voor thuis

INR@Home is een compleet eHealth-dienstverleningspakket voor cliënten en zorgmedewerkers om INR-bepalingen te kunnen afnemen. Het pakket bestaat uit een INR-meter, medische hulpmiddelen (pipet, lancet en strip), een trombosezorg-app, medische dienstverlening op afstand (om doseeradviezen te geven) en ondersteuning via een 24×7 servicedesk (voor IT en medische gerelateerde vragen).

Bestel INR@Home

Wilt u INR@Home bestellen voor uw cliënten en thuiszorgmedewerkers? Vul onderstaand formulier in en we bellen u terug.

Open Care Connect E-health-oplossingen

Samen met de zorg en met partners bekijken we op allerlei manieren hoe de zorg van morgen nóg beter kan. De coronacrisis versnelt zulke ontwikkelingen. Binnen Open Care Connect koppelen we ‘puntoplossingen’ aan het ecosysteem. Traditioneel waren dit alarmerings- en monitoringsoplossingen. 

Met Hestia breiden we dit pakket uit met eHealth-dienstverlening. Op basis van Open Care Connect combineren we specifieke data van verschillende eHealth-oplossingen met elkaar. Zo ontstaat een compleet beeld van de cliënt. Op deze basis kan de CQ-Mobile app van Eurocom realtime cliëntstatusinformatie doorgeven of een triage voorstellen aan de professional in de wijk. Denk bijvoorbeeld aan de koppeling van INR@Home met de CQ-Mobile app. Wijkverpleegkundigen kunnen zo via hun smartphone de actuele INR-waarden monitoren en eventueel een triage doen. Een ander voorbeeld is het koppelen van het doseerschema aan een medicijndispenser, zodat direct de juiste hoeveelheid medicijnen beschikbaar is.