Corona-testkit voor zorgorganisaties

Wilt u als zorgorganisatie uw zorgpersoneel kunnen testen op besmetting met het coronavirus COVID-19? Eurocom Group is sinds kort reseller van de NADAL® COVID-19 lgG/lgM-test in Nederland. Bestel hier uw testkits (per 100 stuks) en ontvang de tests op korte termijn. Met de tests weet u of u uw zorgpersoneel veilig kunt inzetten. Het is een professioneel hulpmiddel bij de diagnose van besmetting en heeft een CE- en IVD-keurmerk.

Testkit inclusief servicedeskdienstverlening

De corona-testkit wordt geleverd inclusief pipet, lancet, duidelijke gebruiksinstructies en servicedeskdienstverlening door specialisten vanuit onze Open Care Connect Partner Hestia Cardiovasculair Service Center. Het gaat hierbij om 24/7 support bij vragen over de test.

Over de NADAL® COVID-19 lgG/lgM-test

De NADAL® COVID-19 IgG/IgM Test toont aan of er specifieke antilichamen zijn aangemaakt tegen het corona virus (SARS-CoV-2 infectie). Deze antistoffen worden 2 tot 3 dagen na besmetting door het lichaam aangemaakt en zijn na 3 tot 7 dagen aantoonbaar. Deze test is een professioneel hulpmiddel bij de diagnose van besmetting van het corona virus en heeft een CE- en IVD-keurmerk.

Deze test geeft de volgende uitkomsten (binnen het 95% betrouwbaarheidsinterval):

  • Diagnostische gevoeligheid (sensitiviteit): 94,1% (86,8% – 98,1%)
  • Diagnostische specificiteit: 99,2% (97,7% – 99,8%)
  • Algehele overeenkomst: 98,2% (96,6% – 99,2%)

IgM-positief

Is de geteste persoon IgM-positief, dan heeft hij of zij een acute (primaire) infectie met het coronavirus. Het lichaam heeft antistoffen aangemaakt of maakt deze nog steeds aan. Deze uitslag verschijnt 3 tot 7 dagen na het zichtbaar worden van de eerste symptomen. De geteste is op dit moment besmettelijk voor anderen.

IgG-positief

De geteste is in aanraking geweest met het coronavirus en het lichaam heeft antistoffen aangemaakt. Deze uitslag komt voor vanaf de 7e dag na het verschijnen van de symptomen. De geteste kan op dit moment nog steeds besmettelijk zijn voor anderen. Zodra de geteste IgG positief is, heeft de geteste antistoffen opgebouwd tegen het coronavirus en daarom is de kans volgens het RIVM hoogstwaarschijnlijk erg klein dat de geteste alsnog ziek kan worden van dit coronavirus. De acute primaire infectiefase is voorbij.

IgM- én IgG-positief

Is de geteste persoon zowel IgM- als IgG-positief? Dan gaat het mogelijk om een tweede (secundaire) besmetting. Dit kan voorkomen na de 7e dag na het verschijnen van de symptomen. De geteste blijft besmettelijk voor anderen.

Géén vervanger van de RT-PCR-test

Let wel: deze test is géén vervanging van de RT-PCR-test. Ze kan dus niet worden gebruikt als enige criterium van een COVID-19-diagnose. Zoals bij alle diagnostische tests dienen alle resultaten in combinatie met andere klinische informatie door een arts te worden geïnterpreteerd.

Bestel de testkits

Wilt u meer informatie over de test of wilt u de test bestellen? Vul onderstaand formulier in en we bellen u terug.