Corona-noodopvang voor zorgorganisaties

Corona-noodopvang voor zorgorganisaties

Heeft u als zorgorganisatie dringend behoefte aan een grootschalige noodopvang voor het opvangen en isoleren van coronapatiënten binnen uw zorgorganisatie? Wij realiseren razendsnel de alarmering en toegang op basis van het Open Care Connect ecosysteem. We doen dit in nauwe samenwerking met onze Open Care Connect Implementatie Partners.

Schaalbare infrastructuur op basis van Open Care Connect

Een grootschalige noodopvang kan niet zonder betrouwbare communicatievoorzieningen en alarmering. We leggen snel de noodzakelijke (draadloze) communicatie-infrastructuur aan en ontsluiten vervolgens met onze unieke cloudoplossing in recordtijd sensoren en alarmeringsapparaten. Alle noodzakelijke informatie komt via de CQ-Mobile app binnen op (gemanagede) smartphones of wordt doorgegeven aan bestaande systemen of meldkamers naar keuze. Het Open Care Connect platform biedt handige tooling en business intelligence voor analyse en actieve bewaking van het geheel.

Slimme routering van alarmen en relevante informatie

Na installatie van de draadloze infrastructuur komen alarmen en sensorinformatie binnen op de ecosysteem-software van Open Care Connect (CQ-Net Live). Zorgprofessionals kunnen deze alarmen direct afhandelen met de CQ-Mobile app. Ook kunnen ze hiermee onderling communiceren. Snel, betrouwbaar en vooral schaalbaar. Door de unieke ‘beschikbaar’ mode kan het team op de werkvloer direct anticiperen op het aantal beschikbare teamleden. De dynamiek op de werkvloer heeft hierdoor geen invloed op het betrouwbaar binnenkomen van alle alarmen bij de juiste personen.

Partner Telealarm

Actueel: noodopvang bij ZZG zorggroep

In opdracht van ZZG Zorggroep realiseerden Open Care Connect partners IP Care en TeleAlarm afgelopen week een tijdelijke huisvesting voor ZZG zorggroep in Groesbeek. Het gaat om 20 isolatiekamers voor maximaal 30 bewoners met het coronavirus. Voor de personenalarmering en de alarmafhandeling koos Eurocom-partner IP Care voor het Open Care Connect ecosysteem. Lees meer >>

Ook razendsnel alarmering en toegang op grootschalige noodopvang nodig?

Nederland bereidt zich voor op het ergste. Graag helpen we bij acute noodzaak voor opschaling of juist de voorbereidingen van een eventuele opschaling. We delen hierbij graag onze ervaring en expertise.