Zorg- en netwerktechnologie als abonnement af te nemen, inclusief beheer, licenties en SLA

Investeer in zorg en innovatie in plaats van technologie

Goed nieuws voor zorgorganisaties die digitaal en sociaal willen innoveren, maar niet direct alle zorgtechnologie kunnen of willen aankopen. Via Open Care Connect kunnen zij zowel zorg- als netwerktechnologie afnemen in een maandmodel. Zorgorganisaties investeren daarmee in de eerste plaats in zorg (formeel en informeel), regionale samenwerkingsverbanden én personeel.

Met de dienst OCC | Financial Solutions betalen zorgorganisaties alleen voor de beschikbaarheid, continue vernieuwing en het evergreen houden van zorg- en netwerktechnologie. Hiermee faciliteren we zorgorganisaties om hun digitale en hybride zorgambities in te vullen, ook over 10 jaar. We onderhouden de technologie namelijk zodanig dat ook innovaties die in de toekomst op de markt komen, ook worden ondersteund. Bovendien zorgt OCC | Financial Solutions voor voorspelbare kosten. En het beheer regelen we samen met onze partners.

 

Huur of Financial Lease

Zorgorganisaties kunnen naast het kopen van zorginfra kiezen uit twee opties: Financial Lease of huur. Heeft de organisatie een voorkeur voor een maandmodel? En hoeft de zorg- en netwerktechnologie niet continu te worden op- en afgeschaald? Dan raden wij Financial Lease aan. Dit voorkomt hoge kosten voor de zorg gedurende de looptijd. Geld dat anders ten koste gaat van andere zorgambities. Wordt de technologie tijdelijk ingezet? Dan raden wij huur aan.

 

OCC | Gateway

Zorgorganisaties kunnen bijvoorbeeld de OCC | Gateway in een maandmodel afnemen. Dit is de intelligente hub die informatie van (draadloze) sensoren verzamelt, combineert en verrijkt. De OCC | Gateway vormt dé basis van alle oplossingen en (zorg)toepassingen binnen Open Care Connect. De OCC | Gateway is de hele periode maximaal inzetbaar, zonder veiligheidsrisico’s. Dit komt omdat het apparaat modulair is opgebouwd. Daardoor is het na een periode van gebruik eenvoudig te upgraden.

 

Mét licenties

De dienst is inclusief softwarelicentie en device-licentie. Ook de Service Level Agreement (SLA) op de hardware is inbegrepen. Met een SLA van 24/7 on-site support is de ondersteuning zelfs maximaal geborgd.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over onze techniek in combinatie met OCC | Financial Solutions?
Neem contact op met van onze adviseurs of vraag een inspiratiesessie aan!

 

Deel dit bericht

LinkedIn
Twitter
Facebook
WhatsApp

Ontvang onze gratis whitepaper

'Zorgtechnologie & Wet zorg en dwang'

Gerelateerde berichten

Meer weten over Open Care Connect?

Wij ondersteunen zorgorganisaties optimaal bij digitale transformatie. Volg ons en leer meer over onze oplossingen, partners en het ecosysteem.

Met het invullen van je gegevens ga je akkoord met ons Privacystatement. Je kan je op elk moment uitschrijven.