Eurocom en Open Care Connect finalist KvK Innovatie Top 100

Mooi nieuws! Eurocom is met Open Care Connect genomineerd voor de KvK Innovatie Top 100. Al jaar en dag zetten we ons met een team van VeranderMakers in om écht impact te maken op het leven van cliënten en zorgprofessionals. Dat doen we met innovatieve oplossingen en zorgtoepassingen die het werkproces vereenvoudigen en meer tijd te creëren om te zorgen. Als grondlegger van leefcirkels heeft Eurocom Group met Open Care Connect veel ontwikkelingen doorgemaakt waardoor we steeds beter aan de vraag en wensen van zorgorganisaties kunnen voldoen. We lanceerden begin dit jaar twee nieuwe totaaloplossingen. SeeF: de slimme leeromgeving voor bewoners in de verpleeghuizen en cliënten in de thuiszorg en Eevi: de slimme werkplekomgeving voor zorgprofessionals.

We zijn natuurlijk erg trots dat we in de KvK innovatie Top 100 staan en dankbaar voor de erkenning!

“De KVK Innovatie Top 100 laat zien waar we in Nederland goed in zijn: innoveren! Ondernemers uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf strijden elk jaar voor een plaats in de KVK Innovatie Top 100. KVK stimuleert mkb-bedrijven om te groeien en te innoveren. Daarom organiseren we jaarlijks de Innovatie Top 100. Dit zijn de meest innovatieve ondernemingen van 2023.”

Bekijk hier de gehele lijst!

Deel dit bericht

LinkedIn
Twitter
Facebook
WhatsApp

Ontvang onze gratis whitepaper

'Zorgtechnologie & Wet zorg en dwang'

Gerelateerde berichten

Meer weten over Open Care Connect?

Wij ondersteunen zorgorganisaties optimaal bij digitale transformatie. Volg ons en leer meer over onze oplossingen, partners en het ecosysteem.

Met het invullen van je gegevens ga je akkoord met ons Privacystatement. Je kan je op elk moment uitschrijven.