Pakket service en support verder verbeterd – 24×7 bereikbaar én stand-by

De zorg gaat 24/7 door. Partners binnen het Open Care Connect ecosysteem kunnen daarom terugvallen op een compleet pakket aan service en support. We noemen dit: onze Managed Solution. Onlangs hebben we dit pakket naar een nóg hoger level gebracht.

24×7 service

Eurocom Group, ontwikkelaar van Open Care Connect, is naast de al bestaande standby-storingsdienst nu ook altijd buiten kantoortijden bereikbaar voor storingen of calamiteiten. Is er iets aan de hand met onze diensten? Dan lossen we de verstoring zo nodig direct op. Open Care Connect biedt namelijk 24×7 service. Er is altijd iemand bereikbaar voor service en support. Gaat het om een P1-incident? Dan staat altijd een collega stand-by die de storing oppakt.

De Eurocom Group 24×7 Service is voor P1-incidenten buiten kantoortijden bereikbaar op telefoonnummer: 040 2645570. Binnen kantoortijd zijn wij bereikbaar via onze SSD en per telefoon.

Managed Solution

Onze partners krijgen de service en ondersteuning die nodig is om onze diensten optimaal te laten draaien. Dit noemen wij: de Managed Solution. We helpen hierbij onze partners met alle zaken omtrent onze diensten. We lossen niet alleen storingen op, maar we behandelen ook technische vragen en change requests. Deze kunnen worden ingediend via onze digitale Self Service Desk (SSD). Daarnaast hebben we een breed pakket aan trainingen die wij onze partners bieden.

Deel dit bericht

LinkedIn
Twitter
Facebook
WhatsApp
Open Care Connect - Support

Ontvang onze gratis whitepaper

'Zorgtechnologie & Wet zorg en dwang'

Gerelateerde berichten

Meer weten over Open Care Connect?

Wij ondersteunen zorgorganisaties optimaal bij digitale transformatie. Volg ons en leer meer over onze oplossingen, partners en het ecosysteem.

Met het invullen van je gegevens ga je akkoord met ons Privacystatement. Je kan je op elk moment uitschrijven.