Service Portal voor zorgorganisaties

Heeft u behoefte aan waardevolle data om op te sturen? Wilt u de werkprocessen vereenvoudigen en optimaliseren?
En daarmee de kwaliteit van uw dienstverlening verbeteren?
Ook úw organisatie verzamelt een schat aan data. Door deze gegevens veilig op te slaan en op de juiste wijze te structureren, ontstaat interpreteerbare informatie. Deze informatie kan dienen als instrument om het effect van veranderingen te meten. En om zo nodig bij te sturen. Dit heet: Business Intelligence (BI).

Open Care Connect Service Portal

De Open Care Connect Service Portal helpt uw zorgorganisatie hierbij. Onder meer met relevante Business Intelligence-rapportages die inzicht bieden. De Service Portal is onderdeel van het Open Care Connect ecosysteem. Uiteindelijk helpt dit uw organisatie om te innoveren en digitaal te transformeren. Op basis van inhoud en feiten in plaats van op meningen en veronderstellingen. Belangrijk, want alleen datagedreven organisaties kunnen zich aanpassen aan de veranderende klantwens, omgeving en samenleving.

Waardevolle data om op te sturen

Wilt u serieus aan de slag met de data van uw organisatie? Dat kan binnen de Open Care Connect Service Portal. De BI-rapportages vervangen op termijn de rapportages die u nu ziet in CQ-Net Live. Binnen de Service Portal zullen de rapportages meer en betere inzichten geven. En ze ondersteunen uw ambities om datagedreven te worden. Enkele voorbeelden:

  • Haal waardevolle data uit CQ-Net Server, CQ-Net Live en CQ-Mobile.
  • Bekijk de statistieken per medewerker (mits u in CQ-Net Live werkt met persoonlijke accounts)
  • Bekijk per uur, dag of week hoeveel alarmen binnenkomen. En plan de personele bezetting.
  • Bekijk per type alarm (normale oproep, assistentie-oproep, nood-oproep) hoe snel een alarm wordt opgepakt en afgehandeld, welke cliënten de meeste alarmen maken, e.d.
  • Analyseer de alarmen per cliënt. Bijvoorbeeld in relatie tot de zorgcapaciteit.
  • Ontvang technische rapportages om specifieke problemen op te lossen.

Statistieken per medewerker dankzij ‘pay per use’

Beschikt u graag over statistieken per medewerker? Dat kan als u werkt in CQ-Net Live met een account per medewerker. Dankzij het ‘pay per use’-model betaalt uw zorgorganisatie slechts voor het daadwerkelijke gebruik per uur per medewerker. En dus niet meer per gebruiker per maand. Daardoor hoeft uw organisatie niet langer uit kostenoverweging te werken met accounts per team of afdeling binnen CQ-Net Live. Hoe meer persoonlijke accounts, hoe beter u – real-time! – inzicht hebt in de kosten per medewerker, project en organisatie. Ook heeft u real-time inzicht in de bezetting en prestaties van medewerkers met specifieke functies. Kortom: betere data om organisatieverbeteringen door te voeren.

In ontwikkeling! Open Care Connect Academy

En we gaan nóg verder. Zo richten we binnen de Open Care Connect Service Portal een ruimte voor u in voor content van domotica-fabrikanten, implementatie partners zoals installateurs en system integrators en zorgorganisaties zelf. Denk daarbij aan instructiefilmpjes en handleidingen over het gebruik van zorgdomotica, het werken met systemen en het leren lezen van rapportages. Dit alles ter ondersteuning van trainingen op locatie of gebruikersinstructies. Ál deze informatie zorgt ervoor dat medewerkers goed kunnen werken met alle toepassingen binnen Open Care Connect.

Wilt u ook waardevolle statistieken om op te sturen?