Ontdek de kracht van ‘pay-per-use’ in Open Care Connect

Minder licentiekosten, meer waardevolle sturingsdata

Heeft u veel medewerkers in dienst? En ziet u op tegen de licentiekosten van CQ-Net Live, het cloudplatform binnen Open Care Connect? Niet nodig! Dankzij het ‘pay per use’-model betaalt u slechts voor het daadwerkelijke gebruik per uur per gebruiker. De besparingen kunnen hoog oplopen. Het eerste testproject vindt plaats bij zorgorganisatie Careyn. Hoe ‘pay per use’ werkt?

Met ‘pay per use’ betaalt u alleen voor medewerkers die daadwerkelijk zijn ingelogd. Dat is bijvoorbeeld een voordeel voor organisaties met veel parttimers en vrijwilligers. Open Care Connect past daardoor bij elk businessmodel. Of u nu een grote of een kleine zorgorganisatie heeft. Het huidige model gaat nog uit van het gebruik per medewerker per maand, dat wordt dus nu per uur. Zorgorganisaties betalen dus alleen voor de uren die medewerkers daadwerkelijk werken. Hiermee komen we nóg dichterbij een eerlijk model voor duurzame zorg. Reden waarom zorgorganisatie Careyn graag partner is van Open Care Connect. Samen richten we de processen bij Careyn beter in.

Automatische gegevensinvoer

Als u kiest voor Open Care Connect, maakt u gebruik van ons cloudplatform CQ-Net Live. Uw medewerkers staan geregistreerd in uw eigen backoffice-omgeving, bijvoorbeeld uw HR-systeem. Via een API-koppeling worden die gegevens ook automatisch ingevoerd in CQ-Net Live. Het mooie is: dankzij ‘pay per use’ meldt u een nieuwe medewerker aan zonder dat hij of zij automatisch een licentie krijgt voor het gebruik van het CQ-Net Live. Bijvoorbeeld omdat deze medewerker niet direct met CQ-Net Live hoeft te werken. Dát scheelt kosten. Bovendien blijft uw systeem schoon.

Betaal nooit per ongeluk voor een ex-medewerker

En u bespaart nóg meer. Want dankzij de automatische synchronisatie betaalt u nooit per ongeluk voor een medewerker die niet meer in dienst is bij uw organisatie. Immers, medewerkers die u uit uw HR-systeem haalt, worden real-time verwijderd uit CQ-Net Live. Een prettige zekerheid.

Betere data om op te sturen

Het ‘pay per use’-model resulteert ook in betere Business Intelligence-rapportages om op te sturen. Immers, omdat u alleen betaalt voor het daadwerkelijke gebruik per medewerker, kunt u gerust meer persoonlijke accounts aanmaken. Dat geeft u beter (real-time!) inzicht in de kosten per medewerker, project en organisatie. Ook heeft u real-time zicht op de bezetting en presentie van medewerkers met specifieke functies. Kortom, betere data om organisatieverbeteringen door te voeren.

Deel dit bericht

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Gerelateerde berichten

Hollander_Eurocom
Actueel

Hollander Techniek nieuwe partner in het Open Care Connect ecosysteem

Vanaf deze zomer is de samenwerking tussen Eurocom Group en Hollander Techniek een feit. Dit houdt in dat Hollander Techniek een nieuwe partner is in het Open Care Connect ecosysteem. De visie van Eurocom Group, het Open Care Connect ecosysteem en de route naar de toekomst sluiten aan bij de visie en behoefte van Hollander Techniek.

Lees verder »