Hollander Techniek nieuwe partner in het Open Care Connect ecosysteem

Vanaf deze zomer is de samenwerking tussen Eurocom Group en Hollander Techniek een feit. Dit houdt in dat Hollander Techniek een nieuwe partner is in het Open Care Connect ecosysteem.

Over Hollander Techniek

Hollander Techniek is opgericht in 1974 en begon destijds als elektrotechnisch installatiebedrijf. Inmiddels is het bedrijf gegroeid tot systemintegrator met meer dan 500 medewerkers, met focus op ‘technische waardecreatie’ in de vorm van oplossingen die de standaard overstijgen. Binnen de zorgmarkt begeleidt Hollander Techniek zorgorganisaties om technieken zo in te zetten dat dit een verbetering oplevert voor cliënten, medewerkers en organisatie. Zij bieden daartoe een oplossing die zowel qua proces, begeleiding, samenwerkingsvorm als onderliggende techniek in staat is om mee te groeien in de veranderende wereld. Hollander Techniek biedt zorgtechnologie als prestatiegerichte dienst aan. Hollander Techniek neemt gedurende de gehele gebruiksperiode verantwoordelijkheid. Daarin wordt de werkwijze van de zorgprofessional, de veranderende zorgbehoefte van bewoners en ondersteuning met zorgtechnologie continu op elkaar afgestemd. De samenwerking met Eurocom Group vormt een belangrijke pijler om dit mogelijk te maken.

Waarom samenwerken?

De visie van Eurocom Group, het Open Care Connect ecosysteem en de route naar de toekomst sluiten aan bij de visie en behoefte van Hollander Techniek. Doordat er koppelingen zijn met vrijwel alle zorgalarmeringsoplossingen kan Hollander Techniek klanten een migratiepad bieden waarin delen van de bestaande zorgalarmering behouden blijven. Open Care Connect voorziet in managementinformatie met de mogelijkheid dit klantspecifiek te maken. Dit stelt Hollander Techniek in staat om aan te sluiten bij klantspecifieke thema’s en daar verbeterslagen door te voeren. Het open karakter van Open Care Connect biedt bovendien mogelijkheden om in de toekomst hulpmiddelen te ontsluiten die we vandaag nog niet in beeld hebben.

Hollander_Eurocom

Deel dit bericht

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Gerelateerde berichten

Actueel

Meer werk- en leefplezier met nieuw systeem ZONL Zonnewiede

Open Care Connect ondersteunt zorgorganisaties optimaal bij digitale transformatie en innovatie. Een goed voorbeeld daarvan is de zorginnovatie-oplossing bij locatie Zonnewiede van ZONL. Een uitdagend project met een korte doorlooptijd. Cruciaal hierbij was een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen: Hollander Techniek, Kadex en Eurocom Group. Zonnewiede in Giethoorn is een woonzorgcentrum met 23 intramurale appartementen (met eigen ingang) voor verzorging en verpleging en 35 aanleunwoningen. Het zorgalarmeringsysteem was na jaren van trouwe dienst aan vervanging toe. Aan onze implementatiepartner Hollander Techniek de vraag een voorstel te schrijven voor een

Lees verder »