CT2 van Curatech gekoppeld binnen Open Care Connect 

Curatech is al meer dan 15 jaar fabrikant en ontwikkelaar van personenalarmering. Met diverse producten is dit bedrijf actief in de thuiszorg en in ziekenhuizen, zorginstellingen en wooncomplexen. De ervaren productontwikkelaars van Curatech ontwikkelen en produceren producten in eigen huis. Ze bedienen hiermee zorgorganisaties in heel Nederland.

Vanaf januari 2019 is Curatech een Technology Partner van Open Care Connect en wordt het alarmtoestel CT2 gekoppeld aan CQ-Net Live. Dit is het cloudplatform binnen Open Care Connect. Met de CT2-personenalarmering beoogt Curatech langdurig zieken en ouderen langer onafhankelijk thuis te kunnen laten wonen. Het is een veelzijdig alarmtoestel dat in combinatie met diverse randapparaten de (draadloze) alarmmeldingen van de cliënt verwerkt via gsm, internet of een analoge aansluiting.

Alarmafhandeling op de CT2 bij zorgorganisatie Waardeburgh en Talent

Binnen Open Care Connect wordt onder meer gebruik gemaakt van de systemen CQ-Net Live en CQ-Mobile. Stichting Waardeburgh en Talent gaan deze systemen inzetten in combinatie met de CT2 van Curatech. Alarmering met de CT2 vindt plaats via de cloud (CQ-Net Live), waarbij de afhandeling op een mobiel device (CQ-Mobile) gebeurt. De CT2 wordt direct bij Curatech ingekocht. De installatie wordt uitgevoerd door de zorgorganisaties zelf.

Technology Partner

Toonaangevende fabrikanten in binnen- en buitenland sluiten zich aan bij Open Care Connect. Zij vinden het belangrijk dat alle technologieën die een zorgorganisatie gebruikt, passen binnen één ecosysteem. Een systeem dat centraal wordt beheerd en waarbij medewerkers met één mobiele app werken.

CT2 Curatech binnen Open Care Connect

Deel dit bericht

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Gerelateerde berichten

Patyna - Open Care Connect
Partners

Op reis met thuiszorgorganisatie Patyna | Deel 1

‘Hoe optimaliseren we onze processen, met als doel de kwaliteit van onze zorg te verbeteren?’ Met die vraag kwam Patyna Thuiszorg in Sneek bij Open Care Connect. Samen werken we aan procesoptimalisatie. En dat gaat veel verder dan IT. Onlangs begonnen we met het in kaart brengen van de customer journey van Patyna. We keken hierbij binnen het thuiszorgproces naar personenalarmering en de toegang tot de woning. Patyna is een gespecialiseerde organisatie voor ouderenzorg in Friesland. De organisatie is actief in de steden en de dorpen op het Friese platteland.

Lees verder »
Partners

Yourizon nieuwe partner in het Open Care Connect ecosysteem

Vanaf half januari is Yourizon officieel gestart als Implementatie Partner van Eurocom Group en daarmee Open Care Connect. Het ondertekenen van de overeenkomst door Harry Wassens (directeur Yourizon) en Martijn Schuurmans (CEO Eurocom Group) vormt het begin van een nieuwe samenwerking. Harry Wassens (Yourizon); ‘’Door onze samenwerking met Eurocom Group met het Open Care Connect ecosysteem en Ascom, realiseren wij een totaaloplossing voor de zorg. Yourizon is hiermee de enige partner die bestaande en nieuwe klanten kan bedienen met beide oplossingen en door het combineren van beide oplossingen een unieke

Lees verder »
Partners

Samen innoveren met Laurens en Patyna

Efficiënter werken én de kwaliteit van zorg verbeteren? Open Care Connect biedt zorgorganisaties nieuwe kansen. Dat lukt alleen sámen. Daarom werken we heel doelgericht en vanuit het proces samen met zorgorganisaties. En kijken we mee op de werkvloer. Zo ook bij de zorgorganisaties Laurens in Rotterdam en Patyna in Sneek. Samen verbeteren, dát is het doel. Voor Laurens is de thuiszorg een belangrijke dienst. Echter, het proces kan slimmer, efficiënter en beter. “Samen met Laurens bekijken we hoe we dit voor elkaar krijgen, ondersteund met de juiste technologie”, aldus Willem

Lees verder »